BILJETTER ON LINE

INFÖR BESÖKET

 PAUSSERVERING - BAKFICKAN

EVENT-KONFERENS - HYRA

KONTAKT

OM TEATERN

 
 
Hur bokar jag mina biljetter via
NORTIC på Internet
(Detta gäller endast Ronneby Folkteaters egna produktioner.)

Internet / Online
Genom länkarna på Ronneby Folkteaters hemsida kommer du till onlineköp av biljetter där du kan välja mellan att betala med Visa/MasterCard, genom en vanlig betalning till bankgiro eller via faktura. Dina biljetter skickas sedan till din angivna e-postadress där du själv skriver ut biljetterna och tar med dem till föreställningen.

Om du inte har en e-postadress eller kanske inte en skrivare kan du få biljetterna hemskickade mot en avgift på 25:-.

Säker betalning
Kortbetalningarna överförs med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

Om du inte har skrivare
Spara exempelvis filen på diskett och skriv ut den på biblioteket, på jobbet eller hos någon du känner. Det går också utmärkt att skicka den via e-post till någon du känner
som har skrivare.

Vanliga frågor om biljettbokning på Internet

Kundtjänst på telefon
Du kan även ringa Nortics callcenter och köpa din biljett via telefon på 0455-61 97 00.

Direktköp i samband med föreställning
Du kan självklart även köpa biljetter direkt på plats vid föreställningarna. OBS! Endast kontantbetalning i biljettkassan. Kassan öppnar två timmar innan föreställningarna. Vi kan dock inte garantera plats till föreställningen vid detta köp, eftersom föreställningen kan vara utsåld. Vi rekommenderar er att titta på tillgången i online-bokningen för att förvissa er om att de finns biljetter kvar.

 
Regler och villkor bokning/köp


Dessa villkor gäller för nyttjande av tjänsten Nortic (vår biljettleverantör) och den som är registrerad som kund i Nortic.

• Nortic tillhandahålls som en biljettförmedlingstjänst där man kan boka och köpa biljetter. Vad gäller själva evenemangen är Nortic endast ombud för arenor och arrangörer. Nortic är därför inte ansvarig för evenemangens genomförande och ersätter således inte heller skada pga. inställt evenemang. Alla frågor om eller anspråk pga. evenemangen och dess genomförande skall istället riktas till arrangören.

• En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller däremot inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är Kunden därför bunden av sitt köp. Förlorad biljett ersätts inte.

• Nortic förbehåller sig rätten att makulera bokningar eller köp som görs av Kunden, och att med omedelbar verkan stänga av Kunden från Nortic, om Kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå de villkor som gäller för biljettköpet. Detta gäller bl.a. om Kunden bokar eller köper fler biljetter än tillåtet eller om Kunden säljer vidare köpta biljetter i strid mot de villkor som gäller för biljettköpet.
 

 

 

 

 

Ronneby Teater
KOMMANDE
EVENEMANG


MUSEUM


10 nov, Centrumbiografen